Rullegræs Esbjerg

Rullegræs er en hurtig og effektiv måde at etablere en ny græsplæne på. Du slipper for besvær med at så græsfrø og skulle vente på, at græsset vokser op og bliver stærkt nok til, at man kan gå på det. Med rullegræs får du omgående en robust græsplæne, som ser rigtig flot ud. Det er en rigtig god ide at bruge denne anlægningsmetode til nybyggede huse eller til totalomlægning af haven. 

Hvad koster rullegræs?

Den eneste ulempe ved rullegræs, er at det koster lidt mere end de mere besværlige alternativer. Det er muligt at finde meget billigt rullegræs, men som med alt andet er det vigtigt at huske på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Du betaler typisk for rullegræs per kvadratmeter og ofte kan der opnås mængderabat. Kontakt os på telefon 75 17 39 77 for at høre mere om priser på rullegræs og få et uforpligtende tilbud på rullegræs Esbjerg.

Tips til lægning af rullegræs

Inden du går i gang, skal jorden planes med en rive og efterfølgende med et afretterbræt. Den første bane rullegræs skal rulles ud langs den længste lige kant, og derefter lægges græsbanerne forskudt, ligesom du ville lægge mursten. Kan du ikke komme til at lægge de sidste baner uden at træde på græsset, kan du med fordel lægge en kørebane af brædder til trillebøren og til at gå på, så det nye græs skånes. 

 

Når rullegræsset er lagt, bør du rulle med en havetromle for at sikre god kontakt mellem jorden og græsset. Samlingerne mellem banerne fyldes med sandblandet muld. 

 

Hvis det ikke regner, skal græsset vandes 2-3 gange om ugen, gerne lidt oftere de første par uger. Det er en god ide så vidt muligt at undgå at betræde græsset de første par uger. 

 

Når du bestiller rullegræs, skal du huske at tage føjde for, at det helst skal lægges samme dag, som det leveres. Rullegræsset kan simpelthen ikke tåle at ligge for længe - særligt i sommerperioden er det vigtigt at lægge banerne ud inden for 12 timer efter du har modtaget dem.

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld