Planteskole i Bramming nær Esbjerg

Planter, buske og træer

 

Hos Majholm Planter og Anlæg finder du et kæmpe udvalg af planter. Vi står klar med rådgivning om sammensætning, lys/skyggeforhold, afstand ved plantning og så videre. Se for eksempel vores gode råd om stauder til haven.

 

Vores planteskole ligger i Bramming nær Esbjerg. Vi har alt fra de mindste krydderurter til de egetræer, som dine børnebørn vil gynge i.

 

Du kan selvfølgelig komme og købe lige hvad du vil, men det er en god idé at have en plan over  haven med, når du besøger planteskolen i Bramming, så det nye kommer til at passe til de planter og elementer du allerede har i haven.

 

Du kan selv lave en skitse eller få os i Esbjerg Havecenter til at lave en haveplan. Det giver tit det bedste resultat. Vi fungerer også som anlægsgartner og brolægger i Esbjerg og omegn og kan dermed hjælpe med en lang række opgaver i haven. 

Esbjerg planteskole

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld