Planteskole i Bramming nær Esbjerg

Planter, buske og træer

 

Hos Majholm Planter og Anlæg finder du et kæmpe udvalg af planter.  Vi står klar med rådgivning om sammensætning, lys/skyggeforhold, afstand ved plantning og så videre. Se for eksempel vores gode råd om stauder til haven.

 

Vores planteskole i Bramming nær Esbjerg har alt fra de mindste krydderurter til de egetræer, som dine børnebørn vil gynge i. Du kan gå på jagt i vores store udvalg og finde alle planter og andet til haven.

 

Du kan selvfølgelig komme og købe lige hvad du vil, men det er en god idé at have en plan over haven med, når du besøger planteskolen i Bramming, så det nye kommer til at passe til de planter og elementer du allerede har i haven. Vi guider og rådgiver gerne til drømmehaven. 

Kontakt din planteskole Bramming, nær Esbjerg

Du kan selv lave en skitse eller få os i Esbjerg Havecenter til at lave en haveplan. Det giver tit det bedste resultat. Vi fungerer også som anlægsgartner og brolægger i Esbjerg og omegn og kan dermed hjælpe med en lang række opgaver i haven. Uanset om du selv har en plan eller ønsker vores hjælp til drømmehaven, så kan vi hjælpe fra start til slut samt vejlede til den bedste vedligeholdelse af din nye have.

 

Esbjerg planteskole

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld