Roser i knop får gødning

Hver gang man gøder haven, betyder det, at planterne bliver opfordret til at vokse. Derfor er det nu i august, at den sidste slutspurt skal sættes ind i de roser, der står med knopper.

 

Med en lille håndfuld gødning på jorden under rosenplanten, får den overskud og kræfter til at udvikle de sidste blomster. Gødning virker kun, hvis jorden er fugtig og derfor skal der muligvis vandes efter gødskningen, hvis der ikke er en god regnbyge i vejrudsigten.
 
På den måde får du det bedste ud af dine roser: en lang blomstring og en sund vækst. Jo bedre kondition dine roser er i nu, jo bedre overvintrer de. Så gødningen er ikke kun et kosmetisk foretagende, men i høj grad en vitaminpille til roserne.

 

Roser, der kun blomstrer én gang og er færdige med at blomstre, skal ikke have gødning i sensommeren. De skal ikke yde nogen yderligere præstation udover at konstituere sig.

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld